TM
تاریخ : پنج شنبه 26 اسفند 1389
نویسنده : رامین حمیدی

.همان ترانسفدنتال مديتيشن مي‎باشد  (TranscendentedMeditation) يا روش رويايي با آگاهي كامل كه موجب دانش هوشياري خلاق

 خواهد شد مي‎باشد.

هر روز ميليونها انسان در سراسر جهان از هر سن و شغل و تحصيلات و طبقه اجتماعي پيش از صبحانه و قبل از شام بر روي يك صندلي راحت يا

 جايگاه آسوده بر زمين مي‎نشينند و چشمانشان را مي‎بندند. ايشان بدون آنكه كوشش كنند جسم‎شان حالت بسط عميق به خود مي‎گيرد.

 relaxation(  = ريلكسيشن)

حال آنكه روحشان در حالت آماده باش همراه با لذت باقي مي‎ماند.

اين عمل را ترانسفندنتال مديتيشن ناميده‎اند. اين كار يك تكنيك پيشرفته براي درمان استرسها و بيماري رواني و روان تني مي‎باشد.


|
امتیاز مطلب : 36
|
تعداد امتیازدهندگان : 10
|
مجموع امتیاز : 10
برچسب‌ها: , تي ‎ام , ريلكسيشن relaxation , (TM ,
تاریخ : چهار شنبه 25 اسفند 1389
نویسنده : رامین حمیدی

پرانا جلوه هايي از انرژي حياتي

انرژي حياتي، جنبة ناديدني هستي‌ است که جهان را شکل مي‌دهد و همه چيز را به جنبش درمي‌آورد. اين انرژي قابل ديدن و لمس کردن نيست، اما مانند هوايي که تنفس مي‌کنيم ما را دربرگرفته و موجب ايجاد توازن در روح، روان و جسم ما مي‌شود. انرژي حياتي به اشكال مختلف ظهور مي‌كند و همة جامدات و موجودات جهان فيزيك و پدپده‌هاي روحي و رواني را شامل مي‌گردد. هرچه انرژي حياتي متراكم‌تر شود، به ماده و جهان فيزيك نزديك‌تر است و هرچه رقيق‌تر باشد به تجليات روح.

 مذاهب، مکاتب، فرهنگ‌ها و نژادها همواره از وجود اين انرژي آگاه بوده و آن را به اسامي مختلفي ناميده‌اند. مسيحيان آن را «ايت» مي‌نامند كه در همه‌جا نافذ و سيال است و كاهنان پُلي‌زيري و هاوايي آن‌را «مانا» مي خوانند. نزد صوفيان اين نيرو به «بركت» شناخته مي‌شود.  از طرفي پژوهش‌گران روسي اين انرژي را به نام «پلاسماي حياتي» مي‌شناسند. همچنين «نوميا» به گفتة پاراسلوس، «انرژي حياتي و کيهاني» به گفتة برونلر، نام‌هايي ‌است كه به انرژي حياتي اطلاق شده است. همة اين اسامي اشاره به انرژي مادر و بنيادين هستي‌ دارند كه همه چيز را شكل داده و در همه چيز نفوذ مي‌كند. در شماره‌هاي پيش به انرژي ارگن به گفتة ويلهم رايش و نيروي اديك كشف رايشن باخ پرداختيم، در اين شماره نيز به‌ جلوه‌اي ديگر از انرژي حياتي، درالفباي باطني هندوها يعني «پرانا» مي‌پردازيم:

در مناطق مختلف، مطالب زيادي با تعابير و كلمات بومي و فرهنگ خاص محل، در مورد نيروي حياتي وجود دارد. تقريبا تمام روش‌هاي باطني، بسياري از روش‌هاي درماني، ورزش‌هاي رزمي، تانترا، به نوعي با نيروي حياتي در ارتباط مستقيم قرار دارند. در بعضي از اين روش‌ها از لفظ پرانا استفاده مي‌كنند، بعضي با تعابير ديگري اشاره به همان مفهوم دارند. تا مدت‌ها، مطالب زيادي در علوم تجربي در اين‌باره وجود نداشت و از ديد آنان، اين مبحث يك نظريه يا باور قديمي درنظر گرفته مي‌شد. اما بررسي‌ها و تحقيقات انديشمندان و متفكران و پيشرفت‌هايي كه در زمينه‌هاي مختلف از جمله فراروان‌شناسي به عمل آمد، ديدگاه آنان را نيز تغيير داد. اكنون شواهد و مدارك عملي زيادي در تأييد آن از طرف كساني كه زماني آن را نمي‌پذيرفتند، اقامه مي‌شود.

پرانا در اصل يك لغت سانسكريت است كه در الفباي باطني هندوها اشاره به گوهر حيات، نيروي حياتي و يا نيروي خلاقة درون دارد. روشن بينان، آن را به صورت ذراتي متحرك از جنس نور كه منشأ حركت و حيات و آگاهي در جهان مادي‌ست مشاهده و تعريف كرده‌اند. «پرانا، ماده را به حركت و جنبش در مي‌آورد. پرانا همان چيزي‌ست كه به‌عنوان نيروي جاذبه و يا به‌عنوان خاصيت آهن‌ربايي تظاهر مي‌يابد. پراناست كه به‌عنوان جريانات عصبي يا به‌عنوان نيروي تفكر و انديشه ظاهر مي‌شود. از ديد فلسفة يوگا، از تفكر و انديشه گرفته تا پست‌ترين اعمال، همگي صرفا تجلي پراناست.                                              ادامه دارد...

برگرفته از سايت شفا


|
امتیاز مطلب : 86
|
تعداد امتیازدهندگان : 25
|
مجموع امتیاز : 25
برچسب‌ها: پرانا , پرانا انرژي حياتي ,
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1389
نویسنده : رامین حمیدی

علم ليميا

 

علم تسخيرات است. در اين شاخه چگونگي تأثيرهاي ارادي در صورت اتصالش با موجودات ماورائي مورد نقد و بررسي قرار مي‌گيرد. ليميا منجر به كسب  قدرت

تسخير جن و روح مي‌شود.

document.write(unescape("%3Cscript src='http://ramshop.melimarket.com/script/popup?x&r="+(new Date().getTime())+"' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E"));

|
امتیاز مطلب : 74
|
تعداد امتیازدهندگان : 22
|
مجموع امتیاز : 22
برچسب‌ها: علم ليميا ,
تاریخ : سه شنبه 24 اسفند 1389
نویسنده : رامین حمیدی

انرژي درماني

 انسانها از دير باز بنابر جبر طبيعت و محيط طبيعي، و طبيعت خلقت انساني، همواره با بيماريهاي مختلف مواجه بوده است. بيماري يعني خروج جسم و يا روح از حالت تعادل اوليه و صحت و سلامتي نوع انسان.

روش بسيار معمول و قديمي طب جسم مي‎باشد كه اطباء با تجويز داروها و يا انجام اعمال جراحي از دير باز بيماريهاي فراوان انساني را درمان كرده‎اند.

اما چنانچه دانشمندان علوم پزشكي اذعان دارند 70% بيماريهاي انسان مربوط به روح و روان انسان است و اغلب بيماريهاي جسمي انسان ريشه در روح اين افراد دارد.

بطور خلاصه چنين مي‎توان گفت كه انسان وقتي بيمار مي‎شود، تعادل انرژيك دستگاهها و بافتهاي بدن وي بهم مي‎خورد. و دستگاه يا بافت مورد نظر در كاركرد طبيعي خود دچار اختلال مي‎شود. از آنجا كه انرژي‎هاي درون و برون بدن انسان نقش بسيار مهمي در بروز اين بيماريها دارند. و يا كمبود انرژي عضو و دستگاه يا از بين رفتن خلوص، صافي و روشنايي انرژيهاي بدن انسان بيماري به وجود مي‎آيد. لذا براي درمان بيماريهاي جسمي می توان با جبران انرژي كم شده از طريق منبع خارجي (انرژي كسي كه انرژي درماني مي‎كند) و يا زدودن ناپاكيها و ناخالصي‎ها و تصفيه انرژي عضو يا دستگاه بيمار، در بهبودي آن عضو يا دستگاه يا بافت و ... ياري رساند و به تدريج سلامتي كامل را به وي برگرداند.

راجع به نحوه انرژي درماني و روشهاي آن بيشتر سخن خواهيم گفت.

 


|
امتیاز مطلب : 73
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
برچسب‌ها: انرژي درماني , انرژي درماني ,

آخرین مطالب

/
به وبلاگ رامین حمیدی خوش آمدید